شنبه ۳۱ شهریور ۰۳

نمایندگی و تعمیرات پکیج در مارلیک

۹ بازديد

نمایندگی و تعمیرات پکیج در مارلیک

پکیج دیواری فن دار طوری طراحی شده است که نیازی به دودکش ساختمان ندارد و هوای مورد نیاز سوختن در دستگاه از محیط آزاد(بیرون از محل نصب دستگاه) به داخل دستگاه مکیده می شود. به همین دلیل پکیج دیواری فن دار مجهز به یک دودکش مخصوصی دوجداره است که قطر جداره داخلی آن ۶ سانتی متر میباشد و دود دستگاه از طریق این لوله به محیط بیرون تخلیه می شود.

 

 بهترین محل نصب پکیج دیواری

همچنین قطر جداره خارجی این دودکش۱۰ سانتی متر است. تخلیه دود توسط لوله ۴ سانتی متری انجام می شود و هوای تازه مورد نیاز جهت سوختن در دستگاه از طریق لوله ۱۰سانتی متری وارد محفظه احتراق دستگاه می شود . توجه کنید که هرگز نباید جداره بیرونی دودکش پکیج دیواری فن دار را جدا کرد و از هوای محیط اطراف محل نصب دستگاه استفاده نمود .

 

گام چهارم: کنترل دودکش ( از نظر قطر ، ارتفاع ، مکش ، کلاهک و ... )

 قطر دود کش نصب شده برای پکیج به هیچ عنوان نباید از قطر خروجی کلاهک مخروطی بالای دستگاه کوچکتر باشد.

 حداقل قطر دودکش برای پکیج دیواری بدون فن باید 15 سانتی متر باشد.

 ارتفاع دودکش از محل نصب دستگاه تا کلاهک حداقل باید 4 متر باشد.

 نصب کلاهک  H  ضروری است.

 جهت نصب H   در روی دودکش باید در امتداد جریان باد غالب باشد تا باد داخل ان نپیچد.

 کلاهک دودکش باید حداقل 70 تا 80 سانتی متر بالاتر از کف پشت بام بوده و اطراف ان نیز باز باشد و در مجاورت هیچ گونه مانع و دیواری واقع نشده باشد.

نصب و تعمیر پکیج در مارلیک

لوله دودکش پکیج دیواری فن دار باید حتما به محیط آزاد بیرون از محل نصب دستگاه ارتباط داشته باشد تا هم دود ایجاد شده در دستگاه به محیط بیرون از منزل تخلیه گردد و هم هوای مورد نیاز پکیج دیواری از محیط بیرون از منزل مسکونی تامین گردد . اگر در مواردی فاصله بین پکیج دیواری و پنجره یا دیوار خارجی بیشتر از اندازه طول لوله دودکش دو جداره باشد ، یا نیاز به زانو باشد ، باید حتما از لوله رابط و زانوی مخصوص دو جداره پکیج دیواری فن دار استفاده کرد . حداکثر طول مجاز نصب لوله دو جداره ۳ متر است . در نظر داشته باشید که هر زانویی ۹۰ درجه ، معادل ۱ متر از طول مجاز لوله می کاهد .

نمایندگی نصب پکیج در مارلیک

 دودکش به هیچ عنوان نباید مقطع باشد. کوچک شدن قطر دودکش حتی در یک نقطه باعث کاهش مکش ان باشد.

 جهت جلوگیری از تشکیل قطرات و همچنین سرد شدن دود که باعث کند شدن خروج دود و یا توقف ان می شود جدار خارجی دودکش عایق بندی می شود.

 دودکش باید ثابت و محکم باشد و در برابر باد ، بخار اب و عوامل مکانیکی دیگر مقاوم باشد.

 دودکش از نظر تمیز بودن و گرفتگی مسیر مستقیم و عمودی بهترین روش برای تخلیه محصولات احتراق می باشد و دودکش نباید در مسیر خود حالت افقی باشد. ولی در مواردی که مشکلات اجرایی وجود داشته باشد و نیاز به تغییر جهت مسیر دود باشد، بهتر است از زانویی 45 درجه حداقل پس از 30 سانتی متر لوله عمودی ( خروجی از پکیج ) استفاده شود و قسمت افقی دارای کمترین طول ممکن باشد.

 

 عملکرد خوب دودکش باید پیش از راه اندازی تجهیز کنترل شود. برای کنترل ان با سوزاندن یک روزنامه در ورودی دودکش می توان مکش ان را به طور تقریبی تست نمود. چنانچه شعله اتش روزنامه و ذرات سوخته شده به سرعت داخل دود کش شود مکش دودکش قابل قبول است. همچنین درب جلوی پکیج نباید انقدر داغ شود که دست را بسوزاند.

نصب پکیج دیواری

گام اول: انتخاب نوع دستگاه از نوع فن دار یا بدون فن با توجه به شرایط ساختمان

 پکیج های موجود در بازار در دو مدل فن دار و بدون فن ارایه شده اند. پکیج های فن دار و بدون فن از نظر شیوه نصب متفاوت می باشند. لذا به این نکته باید توجه نمود.

گام سوم: انتخاب محل نصب

 محل نصب باید تراز و بدون رطوبت باشد.

 همچین باید نزدیک به دودکش باشد.

در صورتی که پکیج در تراس نصب می شود باید دقت نمود فاصله خروجی دودکش تا کولر آبی کمتر از 3.5 متر نباشد. همچنین نصب جعبه محافظ پکیج برای جلوگیری از یخ زدگی الزامی می باشد.

 

گام دوم: مقایسه توان دستگاه حرارتی ساختمان

 ظرفیت پکیج های موجود در بازار معمولا 24 ، 26 ، 28 ، 30 ، 35 ، 40 هزار کیلو کالری بر ساعت است.

 

 بر اساس مقررات ملی ساختمان مبحث 17، نصب وسایل گازسوز مانند ابگرم کن دیواری و پکیج دیواری در واحد های کمتر از 60 متر مربع ممنوع است.. مگر انکه هوای مورد نیاز جهت احتراق گاز مصرفی انها از طریق دریچه دایمی که به طور مستقیم با هوای ازاد در ارتباط باشد تامین گردد.

گام ششم: تست فشار منبع انبساط

 باید با یک مانومتر فشار منبع انبساط اندازه گیری شود ( حداقل فشار 5 /0 بار و حداکثر 1 بار ) و در صورت لزوم تنظیم شود. البته در پکیج نو، کمتر این مورد بررسی و انجام می شود.

تعمیرات تخصصی پکیج در مارلیک

 نصب راه اندازی و تعمیر پکیج های گازی باید توسط افرادی که دوره های اموزشی مربوط به پکیج را در مراکز معتبر گذرانده اند و دارای گواهینامه معتبر نصاب و تعمیرکار پکیج هستند انجام شود. تعمیرات پکیج مارلیک در صورتی که قطر دودکش ساختمان کمتر از 15 سانتی متر بوده و یا فاصله عمودی دودکش تا پشت بام کمتر از 4 متر باشد و یا اینکه بیش از 30 سانتی متر مسیر افقی در طول دودکش وجو داشته باشد باید از پکیج فن دار استفاده شود.

 فشار اب شهر در محل نصب دستگاه پکیج باید حداقل 1 و حداکثر 5 / 3 اتمسفر باشد.

 در صورتی که محل نصب پکیج گازی در بالکن یا فضای باز باشد باید از وزش مستقیم باد یا جریان تند هوا محافظت شده باشد.

 

 

حداقل فاصله دودکش از اشیا و مواد قابل اشتعال مانند پرده اشپزخانه 50 سانتی متر است.

 در محل نصب پکیج وجود پریز برق سیم اتصال زمین و کف شوی فاضلاب ضروری است.

 نصب پکیج مانند سایر دستگاه های گاز سوز در حمام، رختکن، توالت، محوطه سونا و جکوزی ، اتاق خواب و فضاهای بدون هواکش ممنوع است.

 محل نصب پکیج باید سرپوشیده و تا حد ممکن به محل های مصرف اب گرم نزدیک باشد و در مجاورت ان مواد قابل اشتعال وجود نداشته باشد.

نمایندگی بوتان در مارلیک

 گام نهم: تشخیص لوله های روی دیوار و زیر دستگاه در زیر دستگاه پنج لوله اتصال وجود دارد: ورودی اب سرد به دستگاه خروجی اب گرم مصرفی به ساختمان رفت مدار گرمایش برگشت مدار گرمایش محل اتصال گاز لوله های 4/3 روی دیوار و 4/3 زیر دستگاه متعلق به مدار گرمایش دستگاه هستند. نمایندگی بوتان در مارلیک لوله های 2/1 روی دیوار و 4/3 زیر دستگاه متعلق به مدار گرمایش دستگاه هستند.

تشخیص لوله ها به این شکل انجام می شود:

ورودی آب سرد ساختمان به اتصال 2/1 دستگاه که به فلوسوییچ می رود، متصل می شود

 (در آینده به این تجهیز پرداخته خواهد شد).

یکی از نشانه های لوله خروجی اب گرم دستگاه ، وجود NTC روی ان است.

 

 

 گام هفتم: نصب دستگاه روی دیوار

 قبل از نصب دستگاه، مراحل فوق باید انجام شود و پس از ان دستگاه نصب می شود.

نمایندگی ایران رادیاتور در مارلیک

 گام هشتم: نصب دودکش بدون دودکش مناسب هیچ پکیجی نباید نصب و یا راه اندازی شود. اگر دودکش مناسب نباشد یا قطر لوله ان کم باشد و یا در مسیر ان گرفتگی وجود داشته باشد نمایندگی ایران رادیاتور در مارلیک و یا دارای مسیر طولانی افقی و یا شیب منفی باشد گاز های حاصل از احتراق نمی توانند به خوبی از دودکش عبور کنند و در نتیجه دود به پکیج برمی گردد و اثرات منفی و خطرات زیر را به همراه خواهد داشت:

دودهای های سمی حاصل از احتراق به محلی که پکیج در ان قرار دارد وارد می شوند که بسیار خطرناک بوده و باعث سرگیجه ضعف و در نهایت خفگی خواهد شد.

عدم مکش کافی دودکش باعث می شود اکسیژن کافی جهت احتراق کامل فراهم نشود. در نتیجه راندمان حرارتی دستگاه پایین امده و دستگاه اب گرم دلخواه را نمی دهد و مقدار مصرف گاز نیز افزایش می یابد.

عدم مکش کافی دودکش باعث بالا رفتن حرارت بدنه و قسمت های داخلی پکیج می شود که این مساله منجر به خراب شدن سریع دستگاه و قطعات ان خواهد شد. این موضوع به ویژه اسیب شدیدی به مجموعه تابلو برق وارد می سازد.

تعمیرگاه پکیج در مارلیک

گام پنجم: نصب براکت ( شابلون ) دستگاه روی دیوار ( با رعایت اندازه های مقرر، فاصله از وسایل گاز سوز ، ارتفاع از کف و ... )

 پکیج دیواری باید در ارتفاع حداقل 120 سانتی متری از کف نصب شود و از دیوار یا کابینت مجاور حداقل 10 سانتی متر فاصله داشته باشد.

پکیج دیواری نباید بالای دستگاه های گرمازای مانند اجاق گاز نصب شود و حداقل فاصله افقی مورد نیاز پکیج از این دستگاه ها 40 سانتی متر است.

 حداقل فاصله پکیج دیواری از دیوار روبرو 1 متر است.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.